AMENZI DE PANA LA 2500 DE LEI LA TIMISOARA. CINE N-A PUS MANA PE LOPATA ACUM E BUN DE PLATA

0
619

TIMISOARA. Firme si asociatii de proprietari au fost arse la buzunare, deopotriva, de politistii locali dupa ce nu au catadicsit sa isi curate zapada sau gheata din fata imobilelor.

Daca deszapezirea strazilor din Timisoara s-a facut cu greu cat a nins saptamana trecuta, acelasi lucru s-a intamplat in unele zone si cu cea a trotuarelor.

Politistii locali au plecat in patrulare si i-au atentionat pe timisorenii care nu si-au curatat trotuarul din fata casei sa dea zapada sau gheata la o parte. 367 somatii au trimis politistii catre firme sau catre proprietarii de case si apartamente pentru ca acestia sa iasa la deszapezire. 18 dintre cei somati nu s-au conformat, iar politistii i-au amendat cu sume cuprinse intre 500 si 1000 lei, persoanele fizice, si intre 1500 si 2500 lei, persoanele juridice.

Politistii locali le transmit timisorenilor ca au obligatia sa isi curate trotuarele de zapada si gheata din fata casei, si de asemenea trebuie sa inlature turturii  de la stresinile caselor. (Sursa www.opiniatimisoarei.ro)