IN CARTIERUL TAU E MAI BINE? CE LI SE INTAMPLA LOCUITORILOR DIN TREI ZONE MARI DIN TIMISOARA

0
718

Rampe de gunoi, carute care colecteaza deseuri, dar si caini vagabonzi sau boschetari. Acestea sunt doar cateva dintre problemele pe care le au locuitorii din trei cartiere mari din Timisoara.

Cartierele Ciarda Rosie, Soarelui si Buziasului au fost ‘vizitate’ de politistii locali pentru a cunoaste problemele timisorenilor din aceasta parte a orasului.

Oamenii legii au stat de vorba cu cu 136 de locuitori din aceste zone, iar printre problemele semnalate se afla rampele clandestine de gunoi, masinile abandonate, cainii vagabonzi, oamenii fara adapost care cauta prin pubele si lasa mizerie in urma lor, dar si carutele care circula prin zona si colecteaza deseurile.

Pe langa problemele expuse de timisoreni, politistii au mai descoperit in patrularile efectuate in zona, 7 locatii cu autoturisme ce par a fi abandonate, 12 locatii identificate ca terenuri virane sau neimprejmuite si rampe clandestine de deseuri, cinci locatii frecventate de caini fara stapan, dar si gropi in carosabil, indicatoare rutiere degradate, rupte sau cazute, dar si cladiri degradate.

Politistii locali vor continua consultarile si cu timisorenii din alte zone ale orasului in perioada urmatoare. (Sursa www.opiniatimisoarei.ro)