POLITISTII AU DESCINS IN MAI MULTE LOCALURI DIN TIMISOARA! CE AU GASIT?

0
813

Polițiștii locali împreună cu polițiștii Secției 2 și jandarmii au descins în mai multe baruri de pe raza orașului Timișoara. Principalul scop al acțiunii a fost identifcarea localurilor, care produc zgomot pe timp de noapte și nu funcționează conform legii.

Astfel agenții au verificat un număr de 19 societăți comerciale și au aplicat trei sancțiuni contravenționale. Două dintre barurile verificate au primit amendă pentru neprezentarea unor documentații, în timp ce un local a fost sancționat pentru lipsa accordului de funcționare. De asemenea, patru patroni au fost invitați să prezinte documentele pentru o inspecție din punct de vedere comercial. Nu a fost aplicată nicio amendă pentru încălcarea liniștii publice pe timp de noapte.

„Polițiștii locali din cadrul Serviciului Inspecție Comercială și Compartimentului Intervenții Rapide, împreună cu polițiști de la Secția 2 și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Timiș au efectuat, sâmbătă noaptea, o amplă acțiune pentru verificarea modului în care reprezentanții localurilor de pe raza municipiului Timișoara respectă legislația referitoare la păstrarea liniștii publice pe timp de noapte. Astfel, au fost verificate un număr de 19 societăți comerciale, fiind aplicate trei sancțiuni contravenționale, din care una pentru lipsa acordului de funcționare și două pentru neprezentarea unor documentații”, informează  reprezentanții  Poliției Locale Timișoara.

Anul trecut polițitii locali au aplicat sancțiuni în valoare de 14.000 de lei mai multor localuri care au tulburat liniștea publică pe timp de noapte. (Sursa www.sursadevest.ro)