POLITISTII LOCALI S-AU INTORS IN CARTIERE. DESCOPERIRILE DIN PLOPI-KUNCZ

0
783

TIMISOARA. Agenții Poliției Locale au mers din nou prin cartierele orașului. Au început cu periferia, cu zonele Plopi și Kuncz, dar au ajuns și în zona Lunei și în Buziașului. Ce au găsit acolo? Probleme de toate felurile.

Oamenii legii au patrulat atât în Plopi și Kuncz, cât și în zona Baba Dochia, în zona Lunei și în Calea Buziașului. Agenții au stat de vorbă cu timișorenii, ca să vadă care sunt problemele în fiecare cartier. Au discutat, spun reprezentanții Poliției Locale, cu aproape 200 de oameni.

„În cursul zilei de miercuri, efective mărite de polițiști locali au patrulat pe străzile din cartierele Plopi, Kuncz, Baba Dochia, Lunei și Calea Buziașului, unde au stat de vorbă cu 198 de persoane care le-au expus aspectele negative din cartierele în care locuiesc și care trebuie soluționate.

În urma patrulărilor efectuate, au fost identificate un număr de 14 locații cu autoturisme ce par a fi abandonate, 8 locații identificate ca terenuri virane sau neîmprejmuite, 15 locații în care sunt rampe clandestine de deșeuri, precum și indicatoare rutiere rupte, clădiri degradate, locații frecventate de câini fără stăpân, coșuri de gunoi lipsă sau degradate și alte nereguli”, transmit oficialii Poliției Locale.

Abandonarea de deșeuri, existența ambroziei în perioada sezonului cald, parcarea neregulamentară, existența autovehiculelor abandonate sunt doar câteva dintre problemele scoase în evidență de timișorenii care locuiesc în zonele respective. Oamenii legii spun că vor continua plimbările prin cartiere. (Sursa www.tion.ro)