PIETARI DIN TIMISOARA, AMENDATI CU ZECI DE MII DE LEI. CE NEREGULI AU GASIT POLITISTII LOCALI

0
740

Pietele Iosefin, 700, Badea Cartan si Doina au fost controlate de politistii locali care au dat o sumedenie de amenzi celor care incalca legea.

Unul din aspectele controlate se refera la respectarea Regulamentului de piata, iar politistii locali au aplicat in luna ianuarie a acestui an un numar de 81 de amenzi in valoare de 13.500 lei, in Pietele Iosefin, 700, Badea Cartan, Doina.

Principalele nereguli constatate se refera la comercializarea de produse in alte locuri decat cele stabilite, blocarea cailor de acces cu marfuri, neintretinerea curateniei la locul de vanzare, neafisarea datelor de identificare a comerciantului, comercializarea de produse fara a detine calitatea de comerciant, consumul de alcool in incinta pietei.

Cele mai multe nereguli din cele constatate au fost in Pietele Iosefin si 700. Spre exemplu, mai multi comercianti au scos frigiderele cu produse lactate si branzeturi pe coridorul Pietei Iosefin, blocand trecerea cumparatorilor si fiind neigienic. Amenzile sunt intre 200 si 600 lei. (Sursa www.opiniatimisoarei.ro)