BIZONII CARE TIN IN LOC ARMONIILE, AMENDATI PE BANDA RULANTA DE POLITIA LOCALA

0
768

TIMISOARA. Trei șoferi au fost nevoiți să scoată bani frumoși din buzunar, după ce au blocat tramvaiele Armonia de pe linia 1 și 2. Reprezentanții STPT au deviat circulația pentru ca garniturile să nu întârzie foarte mult.

S-a întâmplat în cursul zilei de vineri, pe str. Gheorghe Adam din zona Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș”. Un șofer trebuie să meargă să își recupereze automobilul din depozitul Societății de Drumuri Municipale de pe Calea Șagului, iar alți doi conducători auto au fost amendați.

„Mai grav este faptul că, din cauza acestora, în jurul orei 12.20, Societatea de Transpost Public Timișoara a fost nevoită să devieze circulația tramvaielor 1 și 2 din Piața Traian. Polițiștii locali l-au identificat pe conducătorul unuia dintre autoturisme, care a și fost sancționat. Cel de-al doilea conducător auto nu a putut fi identificat și nici nu s-a prezentat la autovehicul, motiv pentru care a fost solicitat sprijinul SDM pentru ridicarea acestuia, urmând ca șoferul să fie sancționat cu amendă maximă pe lângă taxa care se achită către SDM pentru depozitare”, transmit reprezentanții Poliției Locale.

Un al treilea șofer a fost amendat joi pentru că a parcat mașina exact în aceeași zonă, blocând un alt tramvai.

Atenție! Amenzile pentru cei ce obstrucționează circulația tramvaielor sunt cuprinse între 580 și 725 de lei și 3 puncte penalizare la permis. În ultima perioadă, tot mai mulți șoferi blochează garniturile STPT pe șine, parcând prea aproape de linii. Timișorenii care observă astfel de situații sunt rugați să sune la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112, pentru ca polițiștii locali să se deplaseze la fața locului și să-i tragă la răspundere pe vinovați. (Sursa www.tion.ro)