TUPEU SANCTIONAT! SUTE DE SOFERI AMENDATI PENTRU CA AU PARCAT PE INTERZIS

0
809

TIMISOARA. Polițiștii locali au sancționat în ultima lună un număr de 529 de conducători auto care au oprit, staționat sau pătruns în zone cu accesul interzis din centrul oraşului.

Din totalul de amenzi, 452 au fost pentru oprire sau staționare, iar 77 pentru pătrunderea în zone cu accesul interzis.

Printre cei sancționați se află și conducătorul unui autoturism marca BMW care a fost surprins zilele trecute în mai multe fotografii de un timișorean staționând în zona Piața Sfântul Gheorghe. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 29 de ani, din Timișoara, care a fost sancționat cu amendă de 725 lei și 3 puncte penalizare la permis, deoarece a staționat în zona restricționată prin indicatoare rutiere.

“Poliția Locală Timișoara face apel către cetățeni să sesizeze la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112 în cazul în care constată astfel de încălcări ale legii, deoarece numai în acest fel parteneriatul cu societatea civilă devine funcțional, iar postarea unor astfel de fotografii pe diverse rețele de socializare nu atrage după sine luarea măsurilor legale cât mai rapid posibil”, transmit reprezentanţii Poliţiei Locale.

Polițiștii locali acționează permanent în zona centrală a municipiului, dar sprijinul populației este binevenit atunci când sunt observate situații care contravin normelor legale. Sanţiunile se ridică de la 290 la 725 lei cu 2 sau 3 puncte penalizare la permis, în funcție de faptă, oprire respectiv staționare. (Sursa www.gazetadinvest.ro)