700 DE LEI PENTRU UN PACHET DE TIGARI! DE CE A PLATIT ATAT DE MULT UN BARBAT DIN TIMIS?

0
781

Un pachet de ţigări l-a costat scump pe un timişean! Acesta şi-a parcat maşina chiar pe linia de tramvai, neinteresându-l faptul că blochează circulaţia şi s-a dus repede să îşi ia ţigări.

Totul s-a întâmplat pe strada Gheorghe Adam din Timişoara, mai exact strada cu Spitalul „Victor Babeş”.  La faţa locului a ajuns imediat şi un echipaj al Poliţiei Locale. Şoferul inconştient s-a ales cu amenda maximă care se dă în astfel de cazuri.

„Poliţiştii locali au depistat în această dimineață un conducător auto care a staționat cu autovehiculul pe liniile de tramvai de pe str. Gheorghe Adam, perturbând astfel circulația tramvaiului cu numărul 1. La scurt timp după ce au fost sesizați cu privire la acest aspect, polițiștii locali l-au identificat pe conducătorul autoturismului Opel Astra, un tânăr de 19 ani, din localitatea timișeană Victor Vlad Delamarina, care a justificat că a oprit în locul respectiv pentru a merge să-și cumpere țigări. Cel în cauză a fost sancționat conform OUG 195/2002”, spun reprezentanţii Poliţiei Locale Timişoara.

În astfel de situații, pentru staționare, sancțiunile sunt între 580 și 725 lei și 3 puncte penalizare la permis. Nu este singurul caz de acest gen înregistrat în ultima perioadă, astfel de situații fiind înregistrate în zone precum str. Gheorghe Adam, în apropierea Spitalului Victor Babeș, în zona Pieței 700, în zona Traian, dar și Piața Bălcescu spre str. Cluj.

Poliția Locală Timișoara atrage atenția din nou conducătorilor auto să parcheze astfel încât să nu afecteze circulația mijloacelor de transport în comun, deoarece riscă sancțiuni maxime și chiar ridicarea autovehiculelor”, mai spun poliţiştii.

De asemenea, cetățenii care observă astfel de cazuri pot sesiza la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112, iar polițiștii locali se vor deplasa la fața locului pentru luarea măsurilor legale. (Sursa www.sursadevest.ro)