INCA ZECE POLITISTI LOCALI MERG LA CURSURI DE PERFECTIONARE IN LIMBA ENGLEZA

0
756

TIMISOARA. Polițiștii locali din Timișoara continuă să învețe limba engleză pentru a putea comunica mai ușor cu turiștii. Alți zece agenți merg acum la cursuri.

Reprezentanții Poliției Locale susțin că a început, de luni, cel de-al doilea modul de cursuri de perfecționare în limba engleză. Agenții locali merg la ore de două ori pe săptămână, timp de trei luni. Ei participă la curs în afara orelor de serviciu, din proprie inițiativă.

„Și-au exprimat dorința de a învăța bazele limbii engleze în condițiile în care Timișoara va fi Capitală Culturală a Europei în anul 2021, orașul nostru fiind vizitat de numeroase grupuri de turiști care în majoritate sunt vorbitori ai acestei limbi. Acesta este cel de-al doilea modul organizat în acest scop, la precedentul fiind înscriși 10 polițiști locali din cadrul Serviciilor Ordine Publică și Circulație Rutieră și desfășurându-se în perioada septembrie – decembrie 2017”, transmit reprezentanții Poliției Locale.

Agenții locali care au absolvit deja pregătirea spun că au învățat mult mai bine limba engleză și pot să comunice mai ușor cu turiștii străini veniți să viziteze Timișoara. (Sursa www.tion.ro)