AMENDATI PENTRU NESIMTIRE, LA TIMISOARA. GROAPA DE GUNOI CREATA LA MARGINEA ORASULUI

0
834

Si-au facut curatenie in propria ograda, dar nu s-au obosit sa arunce deseurile in locuri special amenajate sau sa cheme o masina a firmei de salubrizare sa le ridice.

Mai multi timisoreni certati cu regulile bunului simt au creat o groapa de gunoi clandestina la marginea Timisoarei, pe drumul de legatura dintre oras si comuna Mosnita Noua. Cel care a facut descoperirea a fost primarul comunei de langa Timisoara, Florin Octavian Bucur, cel care a si facut o sesizare in acest sens catre Politia Locala.
Politistii au inceput astfel sa supravegheze zona si nu a trecut mult pana au prins primii timisoreni ce au aruncat gunoaie in zona.

Primul a fost prins un barbat, care dupa ce a aruncat gunoaiele a fost sanctionat cu o amenda de 2000 de lei. Un alt barbat, mai indraznet, nu a venit sa arunce pungi cu gunoi, cu o caruta intreaga de deseuri. Omul s-a ales cu o amenda de 300 de lei, iar caruta i-a fost ridicata de catre reprezentantii Societatii Drumuri Municipale.

Pentru a evita situatii de acest gen in viitor, a fost semnat un protocol de colaborare intre Politia Locala Timisoara si primarul comunei Mosnita Noua, prin care s-a stabilit posibilitatea accesarii de catre Politia Locala Timisoara a camerelor video amplasate pe raza localitatii si montarea unei camere video in scopul depistarii persoanelor care abandoneaza deseuri in locatia in care s-a format deponeul clandestin de deseuri. Politistii locali vor continua sa patruleze in zona. (Sursa www.opiniatimisoarei.ro)