S-A INFIPT CU TIR-UL IN LIMITATORUL DE INALTIME DE LA PASAJUL JIUL. NEATENTIA L-A COSTAT SCUMP!

0
795

Un conducător auto de TIR a fost sancționat, cu puțin timp în urmă, deoarece a vrut să treacă pe sub pasajul Jiul deși nu avea voie, agățând și limitatorul de înălțime din zonă. Acesta a fost pur și simplu dislocat și e nevoie de reamplasarea ”barierei”.

Șoferii nu sunt deloc atenți la indicatoarele rutiere, drept dovadă încă un conducător de TIR s-a înfipt cu autotrenul în bariera de limitare a înălțimii vehiculelor care pătrun în pasajul Jiul Din Timișoara. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au intervenit în această dimineață în zona amintită deoarece un conducător auto din Drobeta Turnu Severin, aflat la volanul unui autotren aparținând unei firme din Cluj Napoca, a vrut să treacă pe sub pasaj și nu a apreciat corect dimensiunea vehiculului, agățând limitatorul de înălțime amplasat în zonă, dar și un alt autoturism aflat în trafic.

Tiristul a fost sancționat de polițiștii locali conform OUG 195/2002 cu amendă de 1.305 lei deoarece nu a respectat indicatoarele rutiere, respectiv restricția de tonaj de 5 tone, iar la fața locului a fost solicitat și un echipaj de la Biroul Rutier pentru constatarea incidentului cu cealaltă mașină.

”Nu este prima dată când conducătorii de autovehicule de mare tonaj se aventurează în zonă și nu reușesc să treacă. Polițiștii locali le atrag acestora atenția să respecte indicatoarele rutiere deoarece în caz contrar, pe lângă sancțiuni, riscă și provocarea de pagube bunurilor publice, dar și de accidente rutiere, zona fiind una foarte circulată”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara. (Sursa www.observatordetimis.ro)