HAOS IN PIATA IOSEFIN. POLITISTII AU GASIT MARFA DE CONTRABANDA ABANDONATA

0
709

TIMISOARA. Razie a polițiștilor locali și a agenților de la Frontieră în Piața Iosefin. Oamenii legii au mers țintă la persoane suspecte că vând marfă de contrabandă și au găsit… țigări și sticle de alcool abandonate.

Oamenii legii au „descins” vineri dimineață în Piața Iosefin, în urma unui protocol de colaborare semnat pentru prevenirea și constatarea activităților ilicite.

„În cadrul acțiunii au fost verificate mai multe persoane despre care exista suspiciunea că desfășoară activități comerciale ilicite cu produse accizabile din categoria tutun și alcool. În urma verificărilor efectuate în spațiile de sub mesele din incinta pieței au fost depistate mai multe pachete de țigări și două sticle de alcool despre care se există indicii că ar fi de contrabandă”, transmit reprezentanții Poliției Locale.

Polițiștii au dat 20 de amenzi în valoare de peste 3.700 de lei pentru nerespectarea regulamentului pieței, dar și pentru comerț stradal ilicit și pentru oprirea sau staționarea în locuri nepermise. Au fost amendate și societățile comerciale care nu dețin acord sau avize pentru desfășurarea activității. Controalele continuă și în perioada următoare, atât în Piața Iosefin, cât și în alte piețe. (Sursa www.tion.ro)