POLITIA LOCALA NU SE JOACA! DISPUNE FARA MILA RIDICAREA MASINILOR PARCATE ILEGAL IN TIMISOARA

0
714

Nicio zi fără mașini ridicate la Timișoara! Poliția Locală umple depozitul Societății de Drumuri Municipale cu autoturismele parcate neregulamentar. În cursul săptămânii trecute au fost ridicate 11 autovehicule.

Șoferi, nu mai parcați aiurea! Oamenii legii nu mai stau la discuții și cheamă muncitorii SDM să ridice mașinile parcate ilegal.

„Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au continuat acțiunile organizate în comun cu reprezentanții SDM în vederea luării măsurilor de fluidizare a traficului obstrucționat de autovehiculele parcate neregulamentar, acțiuni care se desfășoară zilnic. Principalele aspecte pe care le au în vedere polițiștii locali sunt cele referitoare la respectarea de către conducătorii auto a prevederilor legale privind oprirea, staționarea, parcarea, blocarea accesului, fiind luate măsuri de ridicare a autovehiculelor depistate sub incidența indicatorului cu oprirea interzisă, pe pistele pentru bicicliști, în stațiile mijloacelor de transport în comun, pe trecerile pentru pietoni, pe linii de tramvai ori care blochează accesul în parcări ori incinta unor imobile”, transmit reprezentanții Poliției Locale.

Este așadar o campanie, iar oamenii legii spun că nu se lasă până când șoferii se învață minte. În prima săptămână au fost ridicate 11 mașini oprite aiurea în Piața Regina Maria, Piața Huniade sau pe străzile Calea Martirilor, Gh. Dima, Gh. Lazăr sau I.C. Brătianu.

Șoferii care își lasă mașinile ilegal riscă amenzi între 290 și 725 de lei și 2 sau 3 puncte penalizare la permis, în funcție de faptă. În cazul în care rămân fără mașini trebuie să scoată bani frumoși din buzunar pentru recuperarea lor din depozitul SDM. (Sursa www.tion.ro)