DESCINDERE A POLITISTILOR LOCALI IN PIATA AURORA: AU IMPARTIT AMENZI URSTURATOARE. DOI COMERCIANTI RISCA SA RAMANA FARA AFACERE

0
626

Weekend nefast pentru mai mulţi comercianţi din Piaţa Aurora. Afaceriştii s-au ales cu amenzi substanţiale şi chiar cu suspendarea activităţii comerciale după ce poliţiştii locali au făcut controale într-una din cele mai mari piețe din oraș. Aceștia au verificat documentele vânzătorilor.

„Au fost verificate un număr de 20 de societăți comerciale, fiind aplicate 9 sancțiuni contravenționale în valoare de 5200 lei, din care trei pentru lipsa acordului de funcționare emis conform Legii 650/2002, două pentru lipsa acordului conform HCL 43/2011 privind funcționarea teraselor sezoniere, una pentru neafișarea prețurilor și trei pentru nedeținerea sau nerespectarea acordului pentru comerț stradal desfășurat în fața punctului de lucru, conform HCL 139/2011. De asemenea, pentru societățile comerciale Alex-Raisa SRL și Oanamar Mixt SRL au fost întocmite propuneri de suspendare a activității pe o perioadă de 30 de zile, deoarece au fost depistate fără acord în mod repetat”, a transmis Poliţia Locală Timişoara.

Anul trecut agenţii de la Poliţia Locală Timişoara au aplicat, tot comercianţilor din Piaţa Aurora, 56 de sancțiuni în valoare de 18.400 lei, fiind emise și cinci dispoziții de suspendare a activității pe o perioadă de 30 de zile. (Sursa www.pressalert.ro)