ATENTIE, POLITIA LOCALA TIMIȘOARA RIDICA MASINI. TU UNDE TE-AI PARCAT?

0
645

TIMISOARA. Politistii locali din Timisoara au reluat actiunea de ridicare a masinilor parcate neregulamentar, in Timisoara. Totul pentru a fluidiza traficul rutier din oras.

„Astfel, pe langa sanctionarea conducatorilor auto care nu respecta prevederile legale referitoare la oprire, stationare, parcare, blocarea accesului, s-au intensificat si actiunile de ridicare a autovehiculelor depistate sub incidenta indicatorului cu oprirea interzisa, pe pistele pentru biciclisti, in statiile mijloacelor de transport in comun, pe trecerile pentru pietoni, pe linii de tramvai ori care blocheaza accesul in parcari ori incinta unor imobile„, transmit politistii locali.

De la demararea actiunii au fost ridicate un numar de 6 masini, oprite neregulamentar pe str. Gh. Dima, I.C. Bratianu si in Piata Huniade.

Sanctiunile aplicate sunt intre 290 si 725 lei si 2 sau 3 puncte penalizare la permis, in functie de fapta, iar in cazul ridicarii se achita si o taxa catre SDM.

Politia Locala Timisoara atrage atentia ca astfel de actiuni se vor desfasura zilnic, recomandand totodata conducatorilor auto sa respecte legislatia pentru a evita sanctionarea si ridicarea autovehiculelor pe care le conduc. (Sursa www.opiniatimisoarei.ro)