POLITIA LOCALA: NU CUMPARATI BRADUTI DE LA VANZATORII AMBULANTI CARE STAU LA SEMAFOARE!

0
855

Polițiștii locali au confiscat zeci de odorizante de mașină sub formă de brăduți de la vânzătorii ambulanți care stau la semafoare sau în intersecțiile din Timișoara și îi agasează pe șoferi. Oamenii legii spun că proveniența brăduților este dubioasă și le recomandă oamenilor să nu îi bage în seamă pe comercianți, care sunt considerați mai degrabă cerșetori.

Zilele trecute, polițiștii locali au găsit doi vânzători ambulanți la intersecția din Piața Consiliul Europei. La semaforul dinspre Circumvalațiunii, aceștia se duc și împart odorizantele de mașină șoferilor, iar apoi se întorc și le cer bani. Cei doi bărbați care vindeau brăduți parfumați au fost amendați cu câte 150 de lei și au rămas și fără marfă.

„Poliția Locală a atenționat de fiecare dată timișorenii că astfel de îndeletniciri sunt tot o formă de apelare la mila publică, practicată de unele persoane care, prin acțiunile lor, încalcă legislația, pun în pericol traficul auto și vând produse a căror proveniență este dubioasă. În ultimul an, au mai fost depistate astfel de persoane care vindeau tot felul de astfel de produse în intersecții, în piețe și chiar în zonele centrale, profitând de aglomerație și de neatenția cumpărătorilor, de la parfumuri, ceasuri, linguri din lemn, seturi de cuțite etc.”, transmit reprezentanții Poliției Locale.

Oamenii legii susțin că au dat 438 de amenzi vânzătorilor ambulanți pe tot anul 2017, mai ales în zonele apropiate piețelor, dar și în Piața Victoriei, în Piața Traian, pe strada Proclamația de la Timișoara, în complex sau pe str. Gheorghe Lazăr. (Sursa www.tion.ro)