CARUTASI SANCTIONATI DE POLITISTII LOCALI! UNDE AU FOST PRINSI?

0
783

TIMISOARA. Căruţaşi fără autorizaţie, prinşi pe străzile din Timişoara şi în plus, aruncau gunoaie pe domeniul public.

Polițiștii locali aflați în patrulare în aceste zile au depistat trei persoane care se deplasau cu vehicule cu căruţele prin oraș, în zone în care acest lucru nu este permis și, mai mult, unii dintre aceștia abandonau deșeuri pe domeniul public.

Un astfel de caz a fost sesizat de cetățeni pe strada General Magheru, unde un bărbat din Timișoara care avea căruţa încărcată cu gunoaie pe care le-a abandonat.

Tot în zona respectivă a mai fost depistat un alt bărbat cu domiciliul în Ghiroda care avea aceeași îndeletnicire.

În ambele situații a fost aplicată sancțiune contravențională de câte 300 lei.

Un alt treilea căruțaș a fost depistat cu atelajul pe strada Sirius colț cu Bdul Sudului, fiind de asemenea sancționat pentru că nu avea aviz din partea Comisiei de Circulație care să-i permită să circule prin zonă.

„Poliția Locală atrage din nou atenția că deplasarea cu astfel de vehicule se sancționează deoarece atelajele reprezintă un real pericol pentru participanții la trafic, iar cei care le conduc de cele mai multe ori se ocupă și cu abandonarea de deșeuri după ce le preiau contracost de la unii cetățeni care își fac curățenie prin gospodării”, spun reprezentanţii Poliţiei Locale Timişoara. (Sursa www.sursadevest.ro)