ALERTA IN MIEZ DE NOAPTE, LA TIMISOARA. O CAFENEA DIN ZONA CENTRALA, PRADATA DE HOTI

0
628

Aflați în patrulare, noaptea trecută, în zona centrală a Timișoarei, polițiștii locali au fost sesizați în jurul orei 01.00, de faptul că doi indivizi ar fi prădat o cafenea situată pe strada Coriolan Brediceanu, nr.2.

Reclamația a fost făcută de trei persoane care sunt angajate în cafeneaua prădată de hoți. Angajații le-au spus polițiștilor că hoții au sustras banii din șorțul de lucru din vestiar și dintr-un sertar cu acte.

,,În urma descrierii făcute de aceștia, polițiștii locali au trecut la verificări în zona centrală, iar în Piața Victoriei au identificat două persoane care, la observarea patrulei, au aruncat pe jos un teanc de bani. Cei doi se numesc B.D., de 24 de ani, cu domiciliul în Timișoara, și V.A, de 21 de ani, din Vinga – Arad. Asupra acestora s-a găsit un telefon mobil și suma de 1350 lei.”, au transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Cei în cauză, împreună cu bunurile găsite asupra lor, au fost predați polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. (Sursa www.banatulazi.ro)