CU BICICLETA PE SUS, PRIN PIATA UNIRII. HOT PRINS DE CRACIUN

0
682

TIMISOARA. Un bărbat din Botoșani a vrut să-și facă un cadou de Crăciun taman la Timișoara, dar a fost prins de polițiștii locali. Omul luase efectiv pe sus o bicicletă legată în fața unui local din centrul orașului, pentru că nu putuse să spargă „lanțul” acesteia.
În dimineața primei zile de Crăciun, polițiștii au oprit, în Piața Unirii, un bărbat care căra o bicicletă. L-au legitimat, constatând că se numește Z.I., de 49 de ani, din Botoșani. Luat în întrebări, acesta le-a spus oamenilor legii că a furat bicicleta din fața unui local de pe str. Eugeniu de Savoya colț cu E. Ungureanu.

„Pentru că era asigurată la roata din spate cu un sistem de blocare cu cifru, nu a putut pleca pe bicicletă, motiv pentru care a decis să o transporte pe sus. El a mai declarat că intenționa să o vândă pentru a face rost de bani”, au transmis polițiștii locali. Botoșeneanul a fost predat polițiștilor de la Secția 1, pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. (Sursa www.debanat.ro)