COMUNICAT DE PRESĂ

0
528

Polițiștii locali vor supraveghea trecerea de pietoni de pe Calea București, de la intersecția cu străzile L.C. Babeș și Soarelui. Este zona în care au avut loc două dintre cele mai tragice accidente de circulație înregistrate pe raza municipiului Brașov, ultimul chiar în urma cu o săptămână. Aici, în 8 decembrie a.c. si-a pierdut viața un bărbat de 72 de ani, după ce a fost accidentat mortal de o mașină, care nu i-a acordat prioritate la trecerea de pietoni. Un scenariu funest, parcă tras la indigo cu episodul petrecut în martie anul trecut când o fata de 16 ani a murit în același loc.

Rutieriștii de la Locală se vor asigura, timp de câteva zile, că atât șoferii, cât și pietonii vor respecta noua semaforizare amplasată de Primărie, cu viza Comisiei de Circulație.

Echipele de la Poliția Locală Brașov vor monitoriza zona, așa cum au acționat și în cazul plasării semafoarelor de pe strada 13 Decembrie, la intersecția cu strada Olteț, dar și pe B-dul Victoriei din proximitatea Pieței Dacia.