DATI-VA CU PAREREA DESPRE POLITIA LOCALA. CHESTIONAR ON-LINE PENTRU TIMISORENI

0
588

Dorel Cojan & co vor să afle cât de mulțumiți sunt timișorenii de activitatea Poliției Locale. Până pe 8 ianuarie, sunteți invitați să completați un chestionar on-line. Acesta are 10 întrebări și ar trebui să ofere sugestii pentru îmbunătățirea activității „localilor”.
Primul cetățean mulțumit de activitatea Poliției Locale este primarul Nicolae Robu, care a lăudat de mai multe activitatea lui Dorel Cojan și a subordonaților lui. De-a lungul vremii, polițiștii locali au fost trimiși să păzească palmierii de pe Bd. Brătianu sau panseluțele și intrările de la Pasajul Michelangelo, primind mereu laude pentru felul în care își… îndeplinesc sarcinile de serviciu. În ultimul an, agenții au primit și șalupă, cu care patrulează pe Bega, dar si segway-uri, pe care s-au „dat”, mândri, la parada de 1 Decembrie. Cu toate acestea, nu toți timișorenii se declară mulțumiți de activitatea „localilor”, despre care spun că nu îndeplinesc decât ce le cere Robu, fără să se preocupe de ce se întâmplă în cartierele orașului. Acum, Poliția Locală vrea să știe exact ce credeți despre activitatea ei. „În ceea ce priveste procesul evaluării gradului de satisfacției al cetățenilor în relația cu Poliția Locală Timișoara și serviciile oferite, instituția noastră vă supune atenției un chestionar cu 10 întrebări referitoare la reacția de feed-back a cetățenilor”, au anunțat reprezentanții Poliției Locale. Iată și întrebările:

Fără să vă gândiți la o situație anume, considerați că Timișoara este un oraș sigur?

Cunoașteți atribuțiile Poliției Locale?

Ați sesizat vreodată la Poliția Locală Timișoara nereguli constatate pe stradă?

V-ați asuma responsabilitatea de a fi martor la neregulile constatate și sesizate?

Considerați că ar fi necesar să crească numărul de polițiști locali la nivelul Municipiului Timișoara?

Ați fost sancționat în anul 2017 de Poliția Locală Timișoara?

Care sunt zonele în care considerați că polițiștii locali ar trebui să patruleze?

Ce recomandări puteți face pentru îmbunătățirea activității Poliției Locale Timișoara?

Care sunt sursele de informare cu privire la activitatea Poliției Locale Timișoara: ziare, radio Tv, mass media online, website Poliția Locală, Facebook, altele.

Găsiți aici chestionarul, la care puteți răspunde până pe 8 ianuarie 2018. (Sursa www.debanat.ro)