AMENZI DE APROAPE 6000 LEI PENTRU COMERCIANTI SI SOFERI, IN ZONA BADEA CARTAN DIN TIMISOARA

0
674

Chiar dacă piața nu e deschisă, polițiștii locali au verificat în preajma sărbătorilor firmele care comercializează produse de sezon în Piața Traian și Piața Badea Cârțan. Nu au scăpat de controale nici șoferii care parchează în zonă.

Controlul a fost făcut de polițiștii locali din cadrul Biroului Poliția Piețelor și Serviciului Inspecție Comercială, în colaborare cu polițiști de la Secția 1 Poliție Urbană.

„În cadrul acțiunii au fost verificate și un număr de cinci societăți care desfășoară activitatea de bar, iar polițiștii din cadrul Secției 1 au verificat documentele în cazul conducătorilor auto și în ceea de privește mărfurile transportate de aceștia. Polițiștii locali au aplicat un număr de 24 sancțiuni contravenționale în valoare de 5980 lei în cazul unor comercianți care nu au respectat prevederile legale referitoare la păstrarea curățeniei, precum și în ceea ce privește comercializarea produselor din carne de porc, neavând unele documente necesare vânzării acestor produse, precum și pentru lipsa acordului de funcționare și alte nereguli în cazul unor societăți comerciale, inclusiv în cazul punctului de lucru al unei firme care vinde în zona Badea Cârțan produse pirotehnice”, au transmis reprezentanții Poliției Locale Timișoara. (Sursa www.tion.ro)