NESIMTIRE CRASA! LA TIMISOARA, CURATENIA DE SARBATORI SE FACE PRIN ARUNCAREA GUNOAIELOR IN STRADA!

0
778

Polițiștii locali au fost sesizați aseară, în jurul orei 19.00, de un cetățean care a semnalat că a observat pe str. Alexandru Macedonski colț cu Bdul L. Rebreanu cum o persoană a abandonat o cantitate mare de deșeuri în locația respectivă. Omul care a sesizat fapta a spus că situația nu este singulară, în ultima perioadă, cel ce abandonează gunoaie pe domeniul public fiind văzut în repetate rânduri aducând cu un autovehicul mai multe resturi pe terenul respectiv.

,,Imediat polițiștii locali s-au deplasat la fața locului unde au surprins un bărbat care a abandonat în locația menționată mai multe deșeuri și obiecte de mobilier vechi precum scaune, o canapea, sertare, o sobă metalică, formând o adevărată rampă clandestină de deșeuri.”, transmite Poliția Locală Timișoara.

Bărbatul a fost sancționat conform HCL 371/2007 modificată cu amendă de 1000 lei și a declarat că a luat resturile de la cineva din apropiere și le-a aruncat pe stradă pentru că i-a fost greu să le ducă în altă parte.

Polițiștii locali au aplicat în ultima perioadă zeci de sancțiuni pe această linie, cetățenii orașului venind în sprijinul acestora și sesizând astfel de cazuri la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112, precum și pe adresa de email contact@politialoctm.ro(Sursa www.banatulazi.ro)