MERGEA IN ZIG-ZAG PE SOSEA. CE AU DESCOPERIT POLITISTII LOCALI CAND L-AU OPRIT

0
782

Polițiștii locali aflați în patrulare azi-noapte, în jurul orei 02.00, pe Calea Stan Vidrighin, în zona Buziașului, au observat un autoturism marca Audi, de culoare gri, cu numere de înmatriculare de Timiș, care se îndrepta spre Piața Traian, deplasându-se în zig-zag pe șosea.

Mai mult, la un moment dat, a derapat și a ajuns pe liniile de tramvai rămânând suspendat. Imediat s-a trecut la legitimarea celor doi ocupanți ai autovehiculului, stabilindu-se că se numesc B.C., de 35 de ani și M.R., de 31 de ani, ambii din Timișoara. Primul dintre aceștia se afla la volanul autoturismului, iar în momentul în care polițiștii locali s-au apropiat de el au simțit un puternic miros de alcool, motiv pentru care s-a solicitat sprijinul unui echipaj de la Biroul Poliție Rutieră Timișoara.

De asemenea, la verificarea documentelor, polițiștii locali au constatat că aceasta nu figura ca fiind deținător de permis auto. La testarea cu aparatul alcootest, s-a stabilit că acesta avea o alcoolemie de 1,23 mg/l în aerul expirat, fiind condus, împreună cu polițiștii rutieri la Spitalul Județean pentru prelevarea de probe biologice.

Cei în cauză au fost predați polițiștilor de la Biroul Rutier pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și sub influența alcoolului. (Sursa www.observatordetimis.ro)