BUCURESTENII CARE-SI FAC RECLAMA GRATUIT IN CAPITALA BANATULUI NU SCAPA NEPEDEPSITI

0
690

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Disciplina în Construcții și Afișaj Stradal au continuat verificările pentru identificarea organizatorilor de evenimente care nu respectă legislația și împânzesc orașul cu afișe și postere publicitare, lipindu-le în locuri neautorizate.

După ce zilele trecute un organizator din Craiova a fost sancționat cu șapte amenzi de câte 1000 lei fiecare pentru că a lipit afișe pe mai multe străzi importante, ieri, un alt organizator de evenimente de această dată din București, a fost sancționat pentru aceeași faptă.

,,Pe numele Asociației Dracula au fost întocmite tot un număr de șapte sancțiuni de câte 1000 lei deoarece a lipit postere publicitare pe Bdul Mihai Viteazul, Bdul Revoluției 1989, Str. Mihai Eminescu, Bdul Sudului, Piața Victoriei, Str. N. Filipescu, Str. Paciurea. Reamintim că potrivit HCL 371/2007, atât lipirea de afișe și postere publicitare de către organizatorii de evenimente în locuri neautorizate se sancționează, cât și necurățarea de către aceștia a posterelor în termen de 15 zile de la desfășurarea evenimentului se sancționează cu amenzi între 1000 și 2000 lei.”, au transmis reprezentanții Poliției Locale Timișoara. (Sursa www.banatulazi.ro)