BARBAT PRINS DE POLITISTII LOCALI PE CAND INCERCA SA VIOLEZE O BATRANA IN TIMISOARA

0
674

O bătrână din Timișoara era cât pe ce să fie violată de un bărbat de 39 de ani. Acesta a intrat peste femeie în casă și a încercat să o forțeze să întrețină relații sexuale cu el. Fiul bătrânei a sunat la Poliția Locală, iar oamenii legii au ajuns la timp.

Polițiștii locali au fost sunați noaptea trecută, imediat după ora 1, de către copilul femeii, care le-a spus că mama lui este agresată de cineva în apartamentul în care locuiește. Au pornit într-un suflet spre strada Iuliu Maniu, iar când au ajuns acolo au auzit țipetele bătrânei. Femeia a reușit să fugă din apartamentul în care locuia singură pe jumătate dezbrăcată.

„La fața locului, polițiștii locali au constatat că dintr-un apartament se auzeau țipetele unei femei care, la apariția patrulei, a ieșit afară pe jumătate dezbrăcată, susținând că în casă se mai află un bărbat care încearcă să o abuzeze sexual. La verificarea încăperii, polițiștii locali au depistat un bărbat îmbrăcat sumar și cu răni superficiale pe față. Acesta a fost imediat imobilizat și încătușat, fiind identificat în persoana lui D.S., de 39 de ani, cu domiciliul în Satu Mare”, transmit reprezentanții Poliției Locale.

Femeia are 71 de ani și le-a povestit oamenilor legii că bărbatul a intrat fără drept în apartamentul ei, în timp ce ea dormea, cu gândul să o violeze. Individul a ajuns la Secția 3 Poliție și va fi cercetat pentru violare de domiciliu și tentativă de viol. (Sursa www.tion.ro)