CREDEA CA LA TIMISOARA MERGE CA LA CRAIOVA. CUM A FOST ”COCOSAT” DE AMENZI UN PATRON CU MULT TUPEU

0
768

TIMISOARA. Nu si-a batut capul sa plateasca vreo taxa catre Primarie si nici sa ceara vreun aviz, convins ca merge si-asa.

Vorbim de un patron de firma de organizat evenimente din Craiova care s-a apucat sa lipeasca afise ilegale in toata Timisoara, pe stalpi, pe ziduri, pe transformatoare de curent.

Politistii locali de la Serviciul Disciplina si Constructii si Afisaj Stradal l-au identificat rapid si i-au dat 7 amenzi intr-o singura zi, dupa ce au gasit afise in Piata Maria, in Badea Cartan, pe bulevardul Republicii, pe Iuliu Maniu, in bulevardul Revolutiei, pe strada Eminescu, pe Liege.

Firma a primit cate o amenda de 1000 de lei pentru fiecare poster descoperit de politisti. In total, deocamdata, 7000 de lei. Patronului din Craiova i s-a pus in vedere si sa se apuce rapid sa curete locurile in care isi lipise afisele.

Agentii locali au dat peste 70 de amenzi de la inceputul anului organizatorilor de evenimente care au sfidat legea la Timisoara si au murdarit orasul. (Sursa www.opiniatimisoarei.ro)