TINERI DROGATI, PRINSI DE POLITISTII LOCALI IN TIMISOARA! CE I-A DAT DE GOL?

0
765

Poliţiştii locali au depistat două grupuri de persoane care consumau droguri. Primul grup format din trei persoane a fost observat într-un gang de lângă un magazin non-stop situat vizavi de Gara de Nord. La vederea patrulei, tinerii au devenit agitați încercând să ascundă ceva în buzunare.

„Trecând la legitimarea acestora s-a stabilit că se numesc V.M., de 31 de ani, din Timișoara, I.G., de 18 ani, tot din Timișoara, și O.K., de 34 de ani, din Cluj.  La controlul corporal efectuat asupra lor, s-a stabilit că unul dintre ei avea la el o țigaretă confecționată artizanal care conținea fragmente vegetale de culoare verde-oliv din categoria etnobotanicelor pe care a declarat că le-ar fi achiziționat din zona Complexului Studențesc”, spun reprezentanţii Poliţiei Locale Timişoara.

Cei în cauză au fost predați polițiștilor de la Secția 4, iar acum sunt cercetaţi pentru trafic și consum ilicit de droguri.

Alte două persoane au fost depistate de polițiștii locali pe strada C. Brâncoveanu colț cu Rusu Șirianu. Cei în cauză au fost observați pe stradă, prezentând stări de amețeală. După ce i-au legitimat poliţiştii au constatat că este vorba despre doi tineri din Timişoara, unul în vârstă de 15 ani şi unul de 20 de ani. Asupra unuia dintre ei a fost găsită o folie din aluminiu în care se aflau fragmente vegetale de culoare verde-oliv.

Tinerii au fost predați pentru continuarea cercetărilor polițiștilor de la Secția 3. (Sursa www.sursadevest.ro)