MIGRANTI ASCUNSI IN CEL MAI LINISTIT CARTIER DIN TIMISOARA

0
731

Polițiștii locali au avut din nou de furcă cu migranți. Au găsit un grup ascuns în spatele unor garaje de pe strada Bucovina, în cel mai liniștit cartier din oraș.

Vă reamintim, un studiu realizat la nivel național spune că timișorenii spun că cel mai ridicat nivel de liniște din Timișoara este în cartierul Bucovina. Totodată, acest cartier se află pe locul cinci într-un top național privind cele mai liniștite cartiere.

Într-o patrulare de noapte, oamenii legii au găsit un grup de persoane adăpostit lângă un garaj de pe strada Bucovina.

„Cum persoanele în cauză păreau suspecte, s-a trecut la legitimarea lor, stabilindu-se că este vorba despre un grup de migranți, din care trei minori, doi de 13 ani și unul de 16 ani, adulții având vârste de 23 și 25 de ani. Încercând să stea de vorbă cu ei, polițiștii locali au stabilit că aceștia nu cunosc limba română, declarând în limba engleză că provin din Irak, nu dețin documente și au intrat ilegal în țara noastră în urmă cu două zile”, transmit reprezentanții Poliției Locale.

Oamenii legii spun că i-au predat pe toți polițiștilor din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timiș, fiind acuzați de trecere frauduloasă a frontierei. (Sursa www.tion.ro)