NOAPTEA CA HOTII! BARBAT PRINS CU ARBORELE VIETII FURAT DINTR-UN PARC DIN TIMISOARA

0
762

Mergea cu arborele decorativ în spate pe stradă, noaptea la 2. Oamenii legii și-au dat seama că ceva nu este în regulă, așa că s-au dus direct spre bărbatul care căra un tuia pe întuneric.

Noaptea trecută, în jurul orei 2, polițiștii locali din cadrul Poliţiei Locale Timişoara au dat nas în nas cu un bărbat care ducea în spate un brad ornamental, pe strada București. Omul, de 33 de ani, de loc din județul Dâmbovița, a recunoscut că furase copacul de tuia, „Arborele vieții”, cum i se mai spune, dintr-un parc din oraș, pentru a-l duce acasă.

„Cum părea suspect faptul că la acea oră cel în cauză desfășura astfel de ”activități”, polițiștii locali au trecut la legitimarea sa, constatând că se numește B.M., are 33 de ani, și domiciliul în județul Dâmbovița. Întrebat despre bradul pe care îl ducea în spate, acesta a declarat că l-a sustras din Parcul UPC, de la locul de joacă, pentru a-l duce acasă”, transmit reprezentanții Poliției Locale.

Bărbatul a ajuns la Secția 1 Poliție, unde este cercetat pentru furt calificat. Nu este prima dată când oamenii legii prind hoți de plante ornamentale din parcurile Timișoarei. De fiecare dată, ei recunosc că le iau să le planteze în curțile proprii. (Sursa www.tion.ro)