SOFERII ”FARA REGULI” DIN TIMISOARA, AMENDATI PANA VOR RESPECTA LEGEA

0
732

Șoferii din Timișoara care nu au înțeles că pistele pentru bicicliști sunt destinate doar vehiculelor pe două roți, au avut de suferit în urma unor controale desfășurate de polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră.

Conducătorii auto care au oprit sau au staționat pe pistele amenajate pentru bicicliști aflate pe raza municipiului Timișoara au fost amendați în ultima vreme de oamenii legii.

,,Numai în cursul zilei de ieri au fost aplicate 7 sancțiuni contravenționale și 24 de colante autoadezive conducătorilor auto care au oprit sau staționat pe piste de pe străzile Paris, Eroii de la Tisa, Siemens, Sf. Ioan, Republicii. În ultima lună au fost sancționați pentru astfel de fapte un număr de 218 conducători auto, sancțiunile prevăzute de OUG 195/2002 fiind între 290 și 725 lei și 2 sau 3 puncte penalizare la permis, în funcție de faptă, respectiv oprire sau staționare.”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Poliția Locală atenționează conducătorii auto să nu mai parcheze pe pistele special amenajate pentru vehiculele cu două roți deoarece în caz contrar riscă sancțiuni drastice sau chiar ridicarea autoturismelor care blochează trecerea bicicliștilor. (Sursa www.banatulazi.ro)