RAZIE PRIN CARTIERELE DIN TIMISOARA. CE AU CAUTAT POLITISTII LOCALI

0
878

Politistii locali au pornit intr-o razie prin mai multe cartiere din Timisoara si au gasit foarte multe nereguli. Ei atrag atentia ca toate acestea pot atrage amenzi destul de usturatoare.

Astfel, politistii locali au identificat zeci de locatii cu gunoaie pe care le-au transmis catre societatea de salubrizare pentru igienizare.

Chiar daca Retim a incheiat curatenia de toamna, politistii locali au monitorizat in ultimele trei zile rampele de deseuri existente inca pe strazile din Timisoara.

„De altfel, pana la sfarsitul saptamanii, reprezentantii Retim mai efectueaza rectificari, fiind stranse deseurile ramase. Astfel, Politia Locala a identificat si a transmis catre Retim si catre Biroul Salubrizare din cadrul Primariei un numar de 61 de locatii in care se aflau deseuri, pentru a fi luate masurile de ridicare a acestora”, au transmis politistii locali.

Dupa aceasta perioada de rectificari, politistii locali vor aplica in continuare sanctiuni persoanelor care depoziteaza deseuri pe domeniul public, amenzile ajungand pana la 2.500 lei, atat in baza constatarilor proprii in urma actiunilor din teren, cat si in baza imaginilor surprinse de camerele video montate in zonele in care se formeaza frecvent rampe clandestine de deseuri. (Sursa www.opiniatimisoarei.ro)