CURATENIA DE TOAMNA S-A TERMINAT LA TIMISOARA. POLITISTII LOCALI TREC LA AMENZI

0
773

Campania de curățenie de toamnă desfășurată de RETIM s-a încheiat. Polițiștii locali atrag atenția timișorenilor care continuă să depoziteze deșeuri pe domeniul public că riscă amenzi consistente.

Campania de curățenie de toamnă începută de RETIM în 23 octombrie a luat sfârșit. În această săptămână vor mai avea loc activități punctuale de rectificare, în zonele unde lucrătorii de la salubritate nu au reușit să ajungă, însă, după această perioadă, timișorenii care mai aruncă deșeuri pe marginea drumului riscă amenzi consistente.

„Atenționăm astfel că după această perioadă, polițiștii locali vor aplica în continuare sancțiuni persoanelor care depozitează deșeuri pe domeniul public, amenzile ajungând până la 2.500 lei conform Legii 211/2011. De asemenea, vor fi din nou montate camere video în locațiile în care se semnalează cel mai frecvent formarea de rampe clandestine de deșeuri pentru depistarea celor care aruncă gunoaie pe străzile orașului”, au transmis reprezentanții Poliției Locale Timișoara. (Sursa www.tion.ro)