ORGANIZATOR DE EVENIMENTE DIN GALATI, AMENDAT LA TIMISOARA

0
668

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Disciplina în Construcții și Afișaj Stradal au aplicat zilele acestea șase sancțiuni contravenționale în cazul unui organizator de evenimente, persoană fizică autorizată din Galați, care a lipit mai multe postere publicitare în mai multe zone din oraș, pe clădiri, stâlpi, transformatoare de curent etc. din Calea Aradului, Bdul Revoluției, Bdul Sudului, Str. Simion Bărnuțiu, Bdul Take Ionescu, Bdul Mihai Eminescu.

Astfel, PFA Mocanu Maftei a fost sancționat cu câte 1.000 lei, conform HCL 371/2007 modificată, fiind întocmite un număr de șase procese verbale de constatare a contravenției. Reamintim că potrivit HCL 371/2007, atât lipirea de afișe și postere publicitare de către organizatorii de evenimente în locuri neautorizate se sancționează, cât și necurățarea de către aceștia a posterelor în termen de 15 zile de la desfășurarea evenimentului se sancționează cu amenzi între 1.000 și 2.000 lei.

Anul acesta au fost aplicate peste 70 de sancțiuni organizatorilor de evenimente care au umplut orașul de afișe și postere lipindu-le în locuri neautorizate. Pe lângă aceasta, Poliția Locală s-a preocupat și de curățarea acestora, organizând acțiuni în cadrul cărora polițiștii locali pe bază de voluntariat și în timpul liber au dat jos aceste afișe care conferă un aspect inestetic orașului. (Sursa www.observatordetimis.ro)