SOFERII SUNT TOT MAI NESIMTITI IN TIMIȘOARA. UNDE AU PUTUT SA-SI PARCHEZE MASINILE

0
675

Tot mai mulţi şoferi inconştienţi pun în pericol alte vieţi sau blochează traficul din oraş atunci când îşi parchează maşinile ca “bizonii”.

În ultima perioadă, poliţiştii locali au amendat conducătorii auto care au blocat accesul pe unele străduţe, la care ambulanța nu a putut ajunge, când a fost solicitată, sau care şi-au lăsat maşinile pe liniile de tramvai.

“În cursul zilei de ieri (n.r. marţi), polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au acționat pe str. E. Ungureanu, unde două autovehicule Range Rover și Dacia Logan au fost parcate de către conducătorii auto astfel încât au blocat intrarea către Piața Unirii, iar un echipaj al Ambulanței nu a putut pătrunde în zona în care trebuia să intervină”, spun agenţii.

Un alt cetăţean “de onoare” a reuşit să blocheze circulaţia tramvaielor.

“Zilele trecute, conducătorul unui autoturism și-a lăsat mașina pe liniile de tramvai de pe str. Drăgășani, obstrucționând calea mijlocului de transport, motiv pentru care a fost de asemenea sancționat conform OUG 195/2002 cu 580 lei și 3 puncte penalizare la permis”, mai spun poliţiştii. De la încceputul anului la acest capitol au fost aplicate peste 500 de sancțiuni contravenționale. (Sursa www.banatulazi.ro)