DA UN TELEFON SI ELIBEREAZA UN LOC DE PARCARE! CAMPANIE NOUA LA POLITIA LOCALA!

0
700

După ce au reușit să numere peste 800 de mașini abandonate pe străzile Timișoarei, polițiștii locali încep o nouă campanie, așa că îi roagă pe timișoreni să îi contacteze dacă mai văd rable ce ocupă locuri de parcare prin cartierele orașului.

Oamenii legii sunt convinși că încă mai există mașini abandonate pe străzile orașului, așa că au decis să demareze o campanie nouă.

„Facem apel la cetățeni să ne semnalizeze astfel de cazuri în toate zonele orașului, pentru identificarea locațiilor în care se află autovehicule abandonate sau fără stăpân, pentru a putea începe procedurile pentru ridicarea acestora de pe domeniul public”, transmit reprezentanții Poliției Locale.

În urma campaniei de anul trecut, oamenii legii au reușit să înregistreze 798 de sesizări cu privire la 1.041 de mașini, care fie au fost ridicate de proprietari, fie de către muncitorii Societății de Drumuri Municipale, fie nu fac obiectul Legii 421/2002 și nu se încadrează astfel în termenul prevăzut de lege de peste un an de când sunt nemișcate din locul în care au fost lăsate.

Anul acesta, polițiștii au luat primit 450 de sesizări de la timișoreni, dar s-au și autosesizat, numărând 805 autovehicule, din care 320 de rable au fost ridicate de proprietari, 52 cu sprijinul SDM, iar 235 nu s-au încadrat legii.

„Pentru eficientizarea identificării și demarării procedurilor de declarare a abandonului pentru autovehiculele transformate în focare de infecție care ocupă alte locuri de parcare din oraș, Poliția Locală Timișoara solicită din nou sprijinul populației care poate sesiza în continuare astfel de aspecte la numerele de telefon 0256.968 și 0256.246.112 sau pe adresa de email contact@politialoctm.ro”, mai transmit reprezentanții Poliției Locale. (Sursa www.tion.ro)