POLITISTII LOCALI AU RESTITUIT UN PORTOFEL

0
694

Sambata, 07.10.2017,in jurul orelor 12.00, politistii locali au restituit un portofel, care continea acte si bani si se afla la sediul institutiei din data de 02.010.2017. Accesoriul fusese predat de un cetatean, in jurul orelor 19.00, agentilor aflati in timpul serviciului de patrulare in zona strazii Alexandru cel Bun. Politistii au preluat portofelul in prezenta unui martor si la verificare s-a constatat ca acesta continea suma de 169 lei, un permis de conducere, un card de sanatate, cartea de identitate,un card bancar,mai multe carduri de fidelitatate si o pereche de cercei din aur. S-a constatat ca toate documentele erau pe numele, S. Iuliana, de 33 ani, din municipiul Suceava, fiind demarate cercetari in vederea stabilirii unui contact cu persoana in cauza. Urmare a demersurilor facute de politistii locali, susnumita a fost anuntata si invitata la sediul Politiei Locale pentru a intra in posesia portofelului. La momentul restituirii acestuia, dumneaei a declarat ca l-a pierdut in timp ce isi facea cumparaturile in supermarket si a constatat absenta acestuia in timp ce se afla in localitatea Gura Humorului, in drum spre casa.
Doamna, S. Iulia, s-a prezentat astazi la sediul Politiei Locale, unde a intrat in posesia portofelului, adresand multumiri persoanei, care l-a gasit si politistilor locali, care si-au facut datoria.
Facem un apel pe aceasta cale catre persoanele, care aleg sa-si faca cumparaturile in locuri aglomerate precum piata sau supermarket-urile, sa manifeste o vigilenta sporita la bunurile de valoare, pe care le detin, intrucat pot deveni victime ale unor infractiuni sau pagubite, prin pierderea acestora, probabilitatea de recuperare ulterioara a prejudiciului fiind una redusa.