”MICUL PARIS” SI-A LUAT AMENDA IN MICA VIENA. PE CINE AU SANCTIONAT POLITISTII LA TIMISOARA

0
844

    TIMISOARA. Promovare, promovare, dar sa fie legala. Asta le-au spus politistii locali din Timisoara reprezentantilor unei firme de organizari evenimente din Bucuresti care s-au apucat sa lipeasca afise pe stalpi, cladiri sau transformatoare de curent, garduri sau copaci din Timisoara. Dornici sa cheme timisorenii la spectacolul ‘Micul Paris’ al Teatrului de Revista din Bucuresti, lipitorii de afise tintit mai multe zone din oras, cu ar fi bulevardul Simion Barnutiu, bulevardul Revolutiei, Piata Victoriei, Divizia 9 Cavalerie sau strada Mihai Eminescu.

Cand au fost luati la intrebari de catre politistii locali, reprezentantii firmei au dat din colt in colt. S-au ales cu amenzi pentru fiecare afis ilegal, 1000 de lei pe bucata.

Politia Locala atrage din nou atentia ca atat lipirea de afise si postere publicitare de catre organizatorii de evenimente in locuri neautorizate se sanctioneaza, cat si necuratarea de catre acestia a posterelor in termen de 15 zile de la desfasurarea evenimentului, in ambele situatii sanctiunile fiind intre 1000 si 2000 lei. (Sursa www.opiniatimisoarei.ro)