BALUL SIGURANȚEI SENIORILOR – EDIȚIA 2017

0
677

Poliția Locală Sector 2 a mai scris o poveste…

Ea a început cu o idee, a Serviciului de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, care ne-a propus un parteneriat în „Săptămâna Prevenirii Criminalității” – ediția a XIII, a continuat cu muncă, colaborări, idei, inițiative și astfel am conceput și finalizat Balul Siguranței Seniorilor, ediția a –III-a, 2017.

Am muncit mult dar pentru bucuria din ochii oamenilor de varsta a III-a a meritat. Am primit felicitări, zâmbete, mulțumiri, îmbrățișări….

Invitații de onoare ai evenimentului au fost Domnul primar Mihai Mugur Toader și domnul viceprimar Dan Cristian Popescu.

A fost  un eveniment de excepție, dedicat sărbătoririi vârstnicilor, la care au participat o serie de artiști îndrăgiți: Corina Chiriac, Aurelian Temișan, Gabriel Dorobanțu, dansatorii Ansamblului Ciocârlia, Taraful Mandy Pană și Fanfara Angels.

150 de persoane vârstnice din sectorul 2, au ascultat muzica tinereții,  au dansat, au petrecut clipe de neuitat și au participat la un adevărat maraton al informării preventive, unde au aflat cum să se protejeze pentru a nu deveni victime ale faptelor infracționale.

Acest eveniment nu ar fi fost posibil fără sprijinul Kaufland România, Carrefour Veranda Mall, Ana Pan, Asociația Florarilor Sector 2 și Supercom SA.