AU FOST PUSE BAZELE COLABORARII INTRE POLITIA LOCALA BACAU SI POLITIA MUNICIPALA DIN TORINO

0
813

Delegatia Politiei Locale Bacau, care a participat in perioada 18.09 – 20.09.2017, la un schimb de experienta cu omologii de la Politia Municipala din Torino, a revenit acasa. Experienta a fost una benefica, fiind stabilita o relatie de colaborare permanenta intre cele doua institutii.

Cu prilejul vizitei, au fost facute prezentari oficiale, conducerea politiei locale fiind introdusa in activitatea pe care o desfasoara omologii italieni, si informata cu privire la structura organizatorica a institutiei, cu atributiunile conferite de lege si cu raporturile stabilite intre politia statala si cea locala. Au fost facute vizite la mai multe obiective apartinand Politiei Municipale din Torino : Centrul Operativ, Centrul de Cercetari Stiintifice si Tehnologice, Centrul de Proximitate, Centrul de Politie Judiciara etc, locatii care au conturat o impresie excelenta partii romane. ” Doresc sa multumesc, pe aceasta cale, Excelentei Sale Domnului Consul General, Tiberiu Mugurel Dinu si conducerii Politiei Municipale din Torino, pentru deosebita amabilitate manifestata pe durata sederii noastre in Italia. Vizita efectuata a fost una extrem de utila pentru noi si intentionam sa mentinem o stransa relatie de colaborare cu omologii italieni, pe care ii si asteptam in vizita la Bacau”, a precizat domnul Ene Constantin- Florin, directorul executiv al Politiei Locale Bacau.

http://www.torinoggi.it/2017/09/18/leggi-notizia/argomenti/barriera-di-milano/articolo/piu-forti-i-legami-fra-i-vigili-urbani-di-torino-e-di-bacau.html