SE FAC PRIMELE DOSARE PENTRU SUPRAIMPOZITAREA CU 500% LA TIMISOARA. VEZI CARE E ZONA VIZATA

0
692

Polițiștii locali efectuează permanent verificări și au în atenție situația imobilelor aflate în stare avansată de degradare, care constituie adevărate focare de infecție.

Și în aceste zile polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului au efectuat verificări pe str. Ion Mihalache, fostă Bicaz, din zona Traian, fiind aplicate sancțiuni în cazul societății Ravasi Energy din Lugoj, care deține imobilul de la numărul 5, aflat în stare de degradare. Societatea în cauză a mai fost sancționată de patru ori tot pentru neîntreținerea imobilului, conform HCL 371/2007 modificată, fiecare amendă fiind de 2500 lei.

Actualul proprietar a achiziționat clădirea de la societatea Traiano Project, la rândul său sancționată pentru neîntreținerea locației.

Un alt imobil pentru care societatea care îl deține, Fondas Invest SRL, a fost sancționată tot cu 2500 lei este pe str. Ion Mihalache nr. 24.

Un alt treilea imobil de pe aceeași stradă se află la numărul 18, fiind în procedura de identificare a proprietarului, care urmează a fi sancționat.

Aceste verificări și măsuri legale se iau și în vederea întocmirii dosarelor care se comunică Primăriei, pentru aplicarea supraimpozitării cu până la 500% conform HCL 266/2016. Poliția Locală Timișoara va lua în continuare măsurile legale și va monitoriza situația imobilelor în cauză până la intrarea în legalitate. (Sursa www.banatulazi.ro)