POLIȚIA LOCALĂ, A „PUS TUNURILE” PE ȘOFERII DE MAXI-TAXI! ZECI DE AMENZI!

0
612

In perioada 14 – 19 august 2017,  agenţi din cadrul Politiei Locale Piteşti au desfăşurat ample acţiuni  ce au vizat in deosebi tulburarea liniştii si ordinii publice, consumul de alcool  si de seminţe pe domeniul public. In domeniul rutier, s-au desfăşurat si acţiuni pentru prevenirea nerespectării prevederilor legale privind regimul Maxi Taxi .

In activităţile desfăşurate in perioada mai sus amintita, pe linie de ordine si linişte publica fost acordate un număr de 75 de sancţiuni contravenţionale in valoare totala de peste 9 105  lei. Majoritatea sancţiunilor au fost acordate pentru tulburarea liniştii si ordinii publice, sau consumul de alcool pe domeniul public. De asemenea, pentru tulburarea ordinii publice, a fost sancţionat si un agent economic ce nu a respectat programul de linişte.

In perioada 14 – 19 august 2017, agenţii din cadrul Serviciului Siguranţa Rutiera au sancţionat 132 de persoane ce au incalcat prevederile legale privind circulaţia rutiera, in deosebi parcarea, staţionarea neregulamentara  pe drumurile publice. Suma acestor sancţiuni este de 24 050 lei.

Echipaje din cadrul Serviciului Siguranţa Rutiera, au desfăşurat activitati in puncte fixe in staţiile Publitrans pentru prevenirea nerespectării legislaţiei in vigoare, mai exact oprirea acestora in alte locuri decât cele prevăzute.

Acţiunile au caracter continuu si se va interveni punctual pentru identificarea conducătorilor auto ce nu respecta prevederile legale si se vor lua masurile corespunzătoare.