TREI ZILE DE RAZII IN MIJLOACELE DE TRANSPORT. CINE PARTICIPA

0
825

TIMIȘOARA. Polițiștii locali din cadrul Biroului Transport Urban au continuat în aceste zile patrulările comune pe mijloacele de transport în comun atât cu efective de jandarmi de la IJJ Timiș și de la Gruparea de Jandarmi Mobilă ”Glad Voievod”, cât și cu polițiști de la Secția 4.

Echipajele mixte de polițiști locali și jandarmi precum și de polițiști locali și polițiști de la Secția 4 au fost prezente de tramvaie, troleibuze și autobuze, fiind cuprinse principalele trasee din oraș cu scopul prevenirii furturilor din buzunare și poșete, cât și a altor fapte contravenționale de natură să creeze disconfort cetățenilor, cum ar fi apelarea la mila publică, aruncarea de resturi, ambalaje în mijloacele de transport, consumul de alcool în stațiile RATT, provocarea sau participarea la scandal.

Acțiunile comune vin ca urmare a preocupării permanente a Poliției Locale Timișoara de a se implica în prevenirea comiterii de fapte reclamate de cetățeni de-a lungul timpului. Astfel, în ultima perioadă, pe lângă distribuirea de pliante informative cu sfaturi utile pentru cetățeni, s-a acționat prin aceste patrulări comune ale forțelor din cadrul sistemului integrat de ordine și siguranță publică menite să descurajeze hoții de buzunare să mai acționeze pe mijloacele de transport în comun și în stațiile acestora.

Astfel de acțiuni de colaborare vor continua și în perioada următoare. (Sursa www.observatordetimis.ro)