NUMARUL NESIMTITILOR DIN TIMISOARA S-A DUBLAT IN ULTIMUL AN

0
670

TIMISOARA. Dupa sute de controale pe strazi si zeci de reclamatii primite, politistii locali au tras linie si au concluzionat: numarul nesimtitilor din Timisoara s-a dublat, in ultimul an. In primele 6 luni ale lui 2017, politistii locali din Timisoara au prins nu mai putin de 75 de oameni certati cu bunul simt, care arunca gunoaie la colt de strada sau oriunde altundeva decat in tomberoane, la intamplare. Nesimtirea lor insa, a costat mult. In total, doar anul acesta, oamenii certati cu legea au primit amenzi totale de aproape 45.000 de lei.

Pe langa cei care au fost surprinsi aruncand cantitati importante de deseuri in locuri nepermise, sanctiuni au primit si alti 1.163 de oameni care au fost prinsi aruncand chistoace de tigari, coji de seminte ori resturi de mancare pe strada.

Iar politistii locali anunta ca in continuare vor patrula pe strazile din Timisoara si ii vor sanctiona de fiecare data pe cei care nu inteleg ca nu au voie sa arunce gunoiul in rampele clandestine ori la colturile blocurilor. Iar amenzile pot ajunge pana la 2.000 de lei. (Sursa www.opiniatimisoarei.ro)