MAI MULȚI CETĂȚENI AU ÎNCINS LINIILE DE TELEFON ALE POLIȚIEI LOCALE! CARE A FOST MOTIVUL

0
588

TIMISOARA. Poliția Locală Timișora a intervenit de urgență după ce mai mulți cetățeni au semnalat aceeași problemă.

Oamenii au sunat pentru a sesiza faptul că din cauza trepidațiilor casele le sunt distruse, de camioanele care circulă în zona Dâmbovița-Andreescu, deși accesul acestora este interzis pe acel tronson.

    “Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au organizat în cursul zilei de ieri o acțiune în zona Dâmbovița – Andreescu, unde au existat mai multe sesizări de la cetățeni care au reclamat faptul că autovehicule de mare tonaj circulă pe arterele respective și le pun în pericol locuințele simțindu-se trepidații din cauza masei depășite a mașinilor. Deoarece în zonă sunt amplasate indicatoare rutiere care restricționează accesul autovehiculelor de peste 3,5 tone, polițiștii locali au acționat cu scopul de a lua măsurile legale în cazul celor care nu respectă prevederile legale”, au transmis cei de la Poliția Locală. Astfel, un număr de șase conducători de astfel de autovehicule au fost sancționați cu amenzi între 1305 și 2900 lei.

Acțiunile de acest gen vor continua și în perioada următoare, polițiștii locali atrăgând atenția conducătorilor auto să respecte legislația deoarece în caz contrar riscă sancțiuni foarte mari. (Sursa www.sursadevest.ro)