IMAGINILE RUSINII DE LA TIMISOARA. AMENZI DE CATE 2000 DE LEI PENTRU CINE ARUNCA GUNOAIE PE STRAZI

0
762

TIMISOARA. Trei timișoreni s-au ales cu amenzi de câte 2.000 de lei de persoană pentru că au fost surprinși aruncând deșeuri pe domeniul public. Au fost văzuți de polițiștii locali cu ajutorul camerelor video instalate pe străzile Timișoarei, pe Silistra și Take Ionescu.

Polițiștii locali susțin că stau în continuare cu ochii pe cei care aruncă gunoaie pe domeniul public. Nu au deloc milă pentru cei care sunt prinși în flagrant, mai ales că îi văd mult mai ușor cu ajutorul camerelor video.

„În cursul zilelor de marți și de miercuri, alte trei persoane au fost sancționate cu amenzi de câte 2.000 de lei, conform Legii 211/2011 privind regimul deșeurilor, după ce au fost depistate abandonând resturi în mai multe locații, fiind identificate în urma surprinderii lor în imaginile redate de camerele video amplasate în zonă. Spre exemplu, o femeie care a abandonat o saltea pe str. Silistra și un bărbat care a abandonat în aceeași locație cutii din carton cu diverse deșeuri în ele au fost sancționați, la fel și un cetățean care și-a amenajat locuința de pe str. Take Ionescu și a scos pe domeniul public resturi precum obiecte de îmbrăcăminte, mobilă și alte deșeuri, formând o adevărată rampă clandestină”, transmit reprezentanții Poliției Locale.

Oamenii legii spun că stau în permanență cu ochii pe străzi, organizând chiar și pânde pentru a-i prinde pe cei care își bat joc de domeniul public. Mai mult, îi roagă pe timișoreni ca, în cazul în care surprind persoane ce aruncă gunoaie pe străzi, să sune la Poliția Locală, la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112. (Sursa www.tion.ro)