ELIBERAREA DOMENIULUI PUBLIC

0
703

În cursul zilei de miercuri, 12.07.2017, Direcția Poliția Locală Tîrgu Mureș a reluat activitatea de ridicare de pe domeniul public a mașinilor abandonate sau fără stăpân, în conformitate cu prevederile Legii nr. 421/2002.

Acțiunea s-a derulat pe străzile M. Kogălniceanu, respectiv Gloriei, fiind cea de-a doua de acest gen pe parcursul acestui an.

La această dată mai sunt finalizate 4 dosare privind ridicarea acestor autovehicule, 27 sunt în procedură și aproximativ 150 în verificări preliminare.

Ținând cont de numărul mare de mașini existente în Tîrgu Mureș pe cap de locuitor, le solicităm concetățenilor noștri să-și transporte pe domenii private, autoturismele neutilizabile, care blochează în mod ilegal parcările orașului nostru, contribuind în acest fel inclusiv la fluidizarea circulației și păstrarea esteticii urbane.

Îi rugăm de asemenea pe tîrgumureșeni ca atunci când sesizează existența unor mașini din cele două categorii ( n.n. abandonate sau fără stăpân) să informeze Poliția Locală prin intermediul numărului direct 0265/250760