CERȘETOR AGRESIV, RIDICAT DE POLIȚIA LOCALĂ TIMIȘOARA

0
660

Polițiștii locali au continuat acțiunile privind depistarea cerșetorilor și a oamenilor străzii din Timișoara, cu scopul combaterii acestui fenomen care provoacă disconfort cetățenilor. Astfel, în ultima săptămână, de la începutul lunii iulie, au fost depistați un număr de 35 de cerșetori și oameni ai străzii, care fie apelau la mila publică, fie consumau băuturi alcoolice ori dormeau în diferite zone ale orașului, inclusiv în parcuri. Cei în cauză au fost aduși la sediul Poliției Locale pentru verificări și preluare în baza de date, după care au fost predați centrului social de pe str. Telegrafului.

Polițiștii locali continuă aceste acțiuni și în perioada următoare având permanent în atenție acest aspect. De asemenea, atrag atenția cetățenilor să nu le ofere bani deoarece în acest fel sunt menținuți în Timișoara, iar alții din alte zone sunt atrași în municipiul nostru, unde creează un real disconfort, iar de multe ori aceștia devin agresivi cu trecătorii. Spre exemplu, în cursul zilei de ieri, două persoane care au fost depistate de polițiștii locali din cadrul Biroului Transport Urban dormind pe iarbă pe str. C. Brediceanu, lângă Liceul H. Coandă, au făcut scandal adresând injurii cetățenilor și polițiștilor locali în momentul în care au fost treziți pentru a fi preluați din stradă. Unul dintre ei, care are un defect la picioare, este cunoscut polițiștilor locali fiind adus la sediul Poliției Locale de nenumărate ori și de foarte multe ori având un comportament agresiv.

Totodată, Poliția Locală face din nou apel la cetățeni să sune la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112 în cazul în care observă astfel de persoane pentru ca echipajele noastre să se deplaseze cât mai urgent pentru luarea măsurilor legale. (Sursa www.observatordetimis.ro)