AMENZI DRASTICE PENTRU DOI VANZATORI DIN PIATA VOLANTA DE LA TIMISOARA

0
889

TIMISOARA. Politistii locali au continua in weekend controalele in piata volanta de langa Stadionul Dan Paltinisanu, iar vizita agentilor s-a lasat si cu amenzi mari pentru doi vanzatori.

Cei doi au fost prinsi sambata in piata volanta fara sa aiba dreptul de a vinde produsele acolo. Unul dintre comercianti, din Pesac, a venit in piata cu cartofi, iar la verificare politistii au aflat ca omul nu avea cererea aprobata de SC Piete SA, astfel ca l-au amendat cu 2000 de lei, iar intreaga cantitate de marfa i-a fost confiscata.

Al doilea vanzator prins venea de la Sanmihaiu Roman si avea la vanzare lapte, branza si smantana. Nici acesta nu avea cererea aprobata de catre societatea care administreaza piata volanta. Spre deosebire de ‘colegul’ amendat prima data, cel de-al doilea comerciant nu indeplinea nici conditiile sanitare, deoarece vindea produsele direct din portbagajul masinii. Comerciantul s-a ales cu o amenda de 2000 de lei.

Nu este prima data cand vanzatorii care nu au dreptul sa vanda produse in piata volanta sunt amendati. In urma cu doua saptamani, un carasean a fost sanctionat si mai drastic, si i s-a interzis accesul in piata pentru urmatorul an. (Sursa www.opiniatimisoarei.ro)