CONCEPTUL MOSY̕S – ÎMBUNĂTĂȚIREA EFICIENȚELOR PENTRU FORȚELE DE POLIȚIE

0
1584

Ieri, 22 iunie a.c, Poliția Locală Sector 2, alături de Dl. Primar al Sectorului 2, Toader Mugur Mihai, au participat la prezentarea unui concept marca MOSY̕s de vehicul de poliție folosit în Europa, în lupta împotriva criminalității.

MOSY̕s este o divizie a  Soitron Group, companie IT europeană de frunte, care operează în Marea Britanie, Cehia, Slovacia, România, Bulgaria și Turcia. De  patru ani, tehnologia MOSY̕s este folosită în peste 2400 de vehicule de poliție din Europa.               Astăzi cele mai multe vehicule de poliție sunt echipate cu un amestec de  complexe tehnologice.  Acestea variază de la tehnologiile de bază de înregistrare video până la recunoașterea automată a plăcuței de înmatriculare și sistemele de navigație.
Însă introducerea și integrarea oricărei noi tehnologii într-un vehicul de poliție poate fi complexă. MOSY̕s rezolvă această problemă oferind o singură platformă modulară – cu toate cele mai recente tehnologii de combatere a criminalității – care poate fi rapid integrată,  în mod sigur, în orice vehicul de poliție. Sistemul cuprinde o unitate de comanda (monitor/tabletă), cameră supraveghere, imprimantă, tastatură, microfon.                             Cu MOSY̕s,  forțele de poliție au un instrument puternic de combatere a criminalității.